Hai să dăm mână cu mână / Cei cu inima română

luni, 18 octombrie 2010

CHIPUL MARSAV AL MEMBRILOR OCULTEI

Asa cu am mai spus, starea omenirii este data de calitatea celor care o conduc.
Urmarindu-si cu inversunare implementarea planurilor de acaparare a puterii globale, aflate in plina desfasurare, oculta a reusit sa infiltreze masiv conducerile nationale ale statelor, preluand astfel controlul. Rezultatele se vad cu ochiul liber si mai ales se simt prin coltii cu care am inceput a fi sfasiati. Omenirea, datorita acestor rataciti care au acaparat finantele mondiale si au subjugat economicul, politicul si culturalul, a intrat pe un curs evident descendent din punct de vedere al vaorii spirituale si morale, care se va sfarsi printr-o tragedie planetara fara precedent.
Ca oculta actioneaza prin reprezentanti locali care i se supun neconditionat, nu mai este niciun secret (poate fi numai pentru pseudointelectualitatea si pseudomedia aservite). Acesti reprezentanti se supun deciziilor forurilor centrale ale ocultei mondiale, fara niciun control din partea statuliui sau al opiniei publice, ceea ce ne motiveaza sa concluzionam ca ei sunt partasii unor actiuni, care prin natura faptului ca nu sunt facute cunoscute, vizeaza slabirea si cucerirea invizibila a statului national.
Dincolo de bilantul jafului ultimilor peste 20 de ani, prin actele acestora am fost pusi in situatia paradoxala ca statul roman a ajuns sa-si finanteze chiar si oficial proprii tradatori (ex.: cazul declararii de catre Adrian Nastase a Marii Loji din Romania ca organizatie de utilitatea publica pentru a fi astfel finantata corespunzator, acordarea unei pensii speciale pentru Pacepa, mentinerea UDMR ca ONG insa bucurandu-se de prerogativele unui partid politic dar de natura antinationala, imovabilitatea ocultului Mugur Isarescu din fruntea BNR etc.).
Va voi reda mai jos continutul unui articol care dezvaluie marsavia si micimea de caracter a acestui faimos ocult “roman”, Mugur Isarescu, care nu se multumeste cu ce-a acumulat cu pretul tradarii intereselor nationale, dar se agata ca un om aflat in pragul disperarii de salariul pe care il primeste de la statul roman.

Citez articolul: CULMEA IPOCRIZIEI: MILIONARUL-GUVERNATOR MUGUR ISĂRESCU A CONTESTAT REDUCEREA CU 25% A SALARIULUI SĂU (?!):

“Milionarul-guvernator Mugur Isărescu a contestat la Uniunea Europenă şi la Banca Centrală Europenă măsura reducerii cu 25% a salariului domniei sale şi a veniturilor angajaţilor BNR. Avem documentul probatoriu: "Scrisoarea de Intenţie" a Guvernului Boc din 9 septembrie 2010 adresată domnului Dominique Strauss-Kahn, director general al Fondului Monetar Internaţional, Washington, DC, 20431, SUA.
Pentru informarea corectă a poporului român, rugăm toate Televiziunile şi toate ziarele centrale şi locale să publice în întregime, fără nici o modificare, punctul 22 (pagina 8) din "Scrisoarea de Intenţie" din 9 septembrie 2010 (făcută publică de FMI în ziua de 1 octombrie 2010).
Iată textul punctului 22: "Ne exprimăm angajamentul de a modifica iniţiativele legislative recente care au afectat negativ independenţa Băncii Centrale şi a autorităţilor de supraveghere din sectorul financiar non-bancar. Pachetul de măsuri de ajustare fiscală, adoptat recent, a inclus Banca Centrală şi autorităţile de supraveghere din sectorul financiar non-bancar printre instituţiile supuse unor reduceri salariale de 25%, lucru care a subminat independenţa financiară a acestora şi a încălcat prevederile Articolului 130 din Tratatul UE. Banca Centrală Europeană a constatat, de asemenea, faptul că transferul la Bugetul de Stat al economiilor din fondul de salarii reprezintă o finanţare monetară interzisă a deficitului bugetar. Ne exprimăm angajamentul de a emite o Ordonanţă, înainte de mijlocul lunii septembrie, pentru a înlătura prevederile privind finanţarea monetară şi pentru a rezolva problema încălcării independenţei Băncii Centrale înainte de finalul lunii decembrie".
După citirea acestui text, milioanele de cetăţeni români se vor convinge de ipocrizia domnului Mugur Isărescu şi a guvernanţilor români, de lipsa lor de cinste şi de demnitate.
Este inadmisibil şi condamnabil ca într-un document oficial al României, în relaţiile cu FMI, să apară asemenea afirmaţii iresponsabile.
Pentru a nu exista nici o confuzie, precizăm că domnul Mugur Isărescu contestatarul este una şi aceiaşi persoană cu Guvernatorul Băncii Naţionale a României. Este una şi aceeaşi persoană cu milionarul Mugur Isărescu, care în zeci de apariţii publice la toate Televiziunile şi în toate ziarele a susţinut să se taie cu 25% salariile la 1,4 milioane salariaţi (profesori, medici, economişti, militari şi alţi funcţionari publici). Este aceeaşi persoană care a susţinut să se taie cu 15% pensiile celor 5,5 milioane de pensionari, ajutorul de şomaj al celor peste 700.000 de şomeri, ajutoarele şi alocaţiile sociale la multe milioane de săraci.
Este aceeaşi persoană care, în mai multe discursuri televizate, s-a ridicat vehement împotriva Statului Social (consacrat de Constituţie), urmînd modelul domnului Traian Băsescu.
Este aceeaşi persoană, acelaşi milionar-guvernator, care în loc să se zbată pentru problemele grave ale ţării, a făcut tot ceea ce i-a stat în putinţă pentru ca Regimul dictatorial Băsescu să-i dea un nou mandat de 5 ani (în total 25 de ani de domnie la BNR), frumos remunerat cu 100.000 lei pe lună din banii publici (1,2 milioane lei pe an, în 5 ani alte 6 milioane lei) şi o înaltă decoraţie pentru glorificarea "realizărilor" sale în agravarea disproporţiilor şi dezechilibrelor din economia românească şi în supraîndatorărea criminală a ţării cu peste 87 miliarde de euro.

MOTIVAŢII ABERANTE

Reducerea cu 25% a salariului domnului Mugur Isărescu şi a veniturilor salariale ale colaboratorilor săi - conform "Scrisorii de Intenţie" a Guvernului Boc - ar fi produs României următoarele "nenorociri":

A) Ar fi afectat negativ independenţa Băncii Centrale - a BNR;
B) Ar fi subminat independenţa financiară a BNR;
C) Ar fi încălcat prevederile articolului 130 din Tratatul UE;
D) Transferul acestor reduceri la Bugetul de Stat a reprezent o finanţare monetară interzisă a deficitului bugetar.

Toate aceste aberaţii sînt cuprinse în "Scrisoarea de Intenţie", sub semnătura ministrului de Finanţe şi a Guvernatorului BNR Mugur Isărescu, ca şi cînd instituţia BNR ar fi independentă faţă de România.
Într-un material separat, vom analiza mai pe larg aceste aberaţii evidente.
Un singur lucru este adevărat: reducerea cu 25% a salariului milionarului Isărescu s-a făcut conform Legii nr. 118 din 2010, Art. 2 şi 3. Potrivit acestei Legii se reduc cu 25% drepturile de natură salarială de care beneficiază personalul din cadrul autorităţilor şi instituţiilor publice, indiferent de modul de finanţare al acestora, inclusiv pentru personalul BNR, ca şi pentru cei circa 1,4 milioane de salariaţi cetăţeni români afectaţi de această Lege.
Cei 1,4 milioane de cetăţeni români loviţi de aceeaşi măsură nu au avut posibilitatea să-şi pună semnătura pe o Plîngere similară la UE şi FMI pentru a exprima durerea lor de oameni profund nedreptăţiţi de Regimul dictatorial Băsescu-Boc.
În ce ţară trăim? Cît mai putem răbda?

SLUGĂRNICIA DEZGUSTĂTOARE A GUVERNULUI BOC

În "Scrisoarea de Intenţie", la punctul 22, este înscris angajamentul Guvernului Boc de a emite o Ordonanţă "pentru a înlătura prevederile privind finanţarea monetară" şi "pentru a rezolva problema încălcării independenţei Băncii Centrale înainte de finalul lunii decembrie".
Poporul Român va trebui să fie informat de acest act de slugărnicie şi de discriminare în favoarea domnului Mugur Isărescu şi a colaboratorilor săi.
Societatea civilă - prin organizaţiile sale - ar trebui să dea riposta cuvenită. Cei 1,4 milioane de salariaţi loviţi grav de Legea nr. 118 din 2010 au un argument în plus pentru a ataca în instanţele judecătoreşti tăierea cu 25% a salariilor lor de către guvernarea dictatorială Băsescu-Boc. Dacă UE şi FMI ar dori să-i ajute cu ceva pe cetăţenii români, atunci ar trebui să intervină pentru anularea reducerii cu 25% pentru toţi cei 1,4 milioane de salariaţi afectaţi de Legea nr.118 din 2010; să nu se limiteaze numai la drepturile domnului Mugur Isărescu şi ale colaboratorilor săi!
Noi vom transmite punctul nostru de vedere atît la Uniunea Europeană, cît şi la FMI, ca specialişti, ca finanţişti.

Grupul de Iniţiativă "Reînnoirea"

FLOREA DUMITRESCU
GHEORGHE STROE
CRISTIAN APOSTOL”

Cititi si:

MUGUR ISĂRESCU, MASONUL COMPLICE AL MAFIEI BANCARE, HOȚ DE VALORI NAȚIONALE ȘI SPION RATAT AL CIA!

CARACATIȚA NESIMȚIRII, CREANȚELE DIN IRAK ȘI GRUPUL DE CRIMĂ ORGANIZATĂ PATRICIU – SEBASTIAN VLĂDESCU – SOV - ISĂRESCU

PARLAMENTUL si GUVERNUL Romaniei , marionete ale PAPUSARILOR planetari

Comentariile va apartin...

Niciun comentariu: