Hai să dăm mână cu mână / Cei cu inima română

sâmbătă, 8 octombrie 2011

ÎNŢELEPCIUNEA LUMII

Ce inseamna a-l respinge pe Dumnezeu, chiar si in forma aparenta a unei credinte declarative a societatii moderne, in care chiar daca Dumnezeu este recunoscut, i se neaga puterea? Inseamna afirmarea stiintei omenesti ca forma suprema de apreciere si motivatie a existentei, ceea ce conduce la eliminarea umanului din noi si considerarea omului ca simplu “robot biochimic” cu consecintele de rigoare!
Vizionati surt-metrajele de mai jos pentru avedea cum un renumit om de stiinta contemporan cu noi, Stephen Hawking, laureat al premiului Nobel, care respinge existenta lui Dumnezeu, ar fi putut servi pe tava, prin conceptia sa, suportul stiintific al ideologiei naziste!!!
Iar un altul, John Hagelin – director al miscarii Meditatia Transcendentala,, care a fost de trei ori candidat la presedintia SUA (1992, 1996 si 2000), sustinut de Natural Law Party, afirma ca universul, cu tot ceea ce se afla in el, este generat de un camp energetic unificat, negand astfel puterea lui Dumnezeu care a creat tot ceea ce exista, vazut si nevazut, prin Cuvant (Isus Hristos).
Vi se pare o nebunie?!
Dupa ce vizionati respectivele documentare (pentru a putea incepe vizionarea dati mai intai click pe Close Advertisment), in incheiere cititi si cateva citate extrase din Biblie (cuvantul insuflat de Dumnezeu).



John Hagelin - Quantum Consciousness


  
Citate din Biblie:

Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel
18. Căci cuvântul Crucii, pentru cei ce pier, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu.
23. Însă noi propovăduim pe Hristos cel răstignit: pentru iudei, sminteală; pentru neamuri, nebunie.
25. Pentru că fapta lui Dumnezeu, socotită de către oameni nebunie, este mai înţeleaptă decât înţelepciunea lor şi ceea ce se pare ca slăbiciune a lui Dumnezeu, mai puternică decât tăria oamenilor.
14. Omul firesc nu primeşte cele ale Duhului lui Dumnezeu, căci pentru el sunt nebunie şi nu poate să le înţeleagă, fiindcă ele se judecă duhovniceşte.
19. Căci înţelepciunea lumii acesteia este nebunie înaintea lui Dumnezeu, pentru că scris este: "El prinde pe cei înţelepţi în viclenia lor".


 Faptele Sfinţilor Apostoli
24. Şi acestea grăind el, întru apărarea sa, i-a zis Festus cu glas mare: Pavele, eşti nebun! Învăţătura ta cea multă te duce la nebunie.

Citit si:  APELUL DE SEARA
             VIITORUL NOSTRU CU AJUTORUL DOMNULUI
             LUPTA CEA BUNA
             URMATI CALEA CEA DREAPTA

Niciun comentariu: