Hai să dăm mână cu mână / Cei cu inima română

joi, 14 noiembrie 2013

MUSAI SA FIE POPULARIZAT


In fine America s-a trezit!!!


 
YES! Mai tare decat orice banc ... 
Am primit din America ....

Zeci de mii de ţigani au protestat ieri într-una din cele mai sărace regiuni din România", a titrat azi CNN, cu referire la marşul organizat de secui în Harghita şi Covasna. Se pare că redactorii CNN au fost induşi în eroare de mustăţile tipic secuieşti, care nu sunt cu nimic diferite de cele tradiţionale ale ţiganilor.

În articol se precizează că "ţiganii" au mărşăluit pentru a cerşi în grup. "Individual, cerşesc bani sau mâncare. Odată adunaţi câteva zeci de mii, pretenţiile lor cresc: cerşesc bani direct de la Guvern, dar şi teritorii întregi, pe care să le conducă după bunul lor plac. O mentalitate care nu-şi are locul în Europa secolului XXI", apreciază jurnaliştii americani.

Americanii militează pentru integrarea lor în societate, în primul rând prin alfabetizare. Asta după ce au constatat că peste 90% dintre cei care au mărşăluit nu numai că nu cunosc limba engleză, dar nu sunt în stare să se exprime nici măcar în română. Mai mult, marea lor majoritate nu deţin noţiuni elementare de istorie sau geografie. "Trăiesc în secolul greşit!", au spus jurnaliştii CNN despre ei.

I love America !!!

Szeretem Amerikát !!!

Un comentariu:

Anonim spunea...

ati verificat situl cnn? exista, la cnn, o asemenea stire? "zeci de mii de secui au protestat"? nu exista "zeci de mii de secui", in toata romania exista 500 de persoane care se declara secui.